Ico Gegov

Radovis, Macedonia

220 Terms    0 Blossaries    0 Followers    17849 Viewers

Ico Gegov

Radovis, Macedonia

220 Terms    0 Blossaries    0 Followers    17849 Viewers

Ico Gegov's Terms

година на змејот

Astrology; Zodiac

Петти по ред во 12 годишниот циклус на кинескиот зодијак, годините на змејот следат по оние на зајакот, а претходат на оние на змијата. За разлика од змејот на Западот, често ...

Маргерита

Food (other); Pizza

Исто така наречена Маргарита, ова е класичната Наполитанска пица со домат, босилек и моцарела гарнир, претставувајќи ги боите на италијанското ...

Игра на тронови

TV shows; Drama

Фантастична телевизиска серија базирана на новелата од Џорџ Р.Р. Мартин. Серијата насликува еден средновековен по изглед свет, кој се врти се околу важни фамилии, особено ...

Viewers(17849) View all

Followers(0) View all

Ico Gegov doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

Ico Gegov is not following any users.