Erind Kasmi

Des plaines, United States

1221 Terms    1 Blossaries    0 Followers    57045 Viewers

Erind Kasmi

Des plaines, United States

1221 Terms    1 Blossaries    0 Followers    57045 Viewers

Erind Kasmi's Terms

minerva

History; Roman gods

Perëndeshë e urtësise dhe veprave artizanale. Gjithashtu e njohur si perëndesha e virgjër e poezisë, mjekësisë, urtësise, tregtise, thurjes, zanateve, magjise.

Expedia

Travel; Travel sites

Expedia është një kompani online udhëtimesh që i ofron klientëve rezervime udhëtimesh për fluturime ajrore, vendndodhje hotelesh, makina me qera, shërbimet destinacionesh, anije ...

cpu

Computer; Desktop PC

Procesori, është bërthama e një kompjuteri; e nevojshme për performancën informatike .

Followers(0) View all

Erind Kasmi doesn't have any followers yet.