Iris Gjymshana

Tirana, Albania

51 Terms    0 Blossaries    1 Followers    19821 Viewers

Iris Gjymshana

Tirana, Albania

51 Terms    0 Blossaries    1 Followers    19821 Viewers

Iris Gjymshana's Terms

psalm

Biblical;

Nje kenge e shenjte; nje kompozim poetik qe perdoret si levdate ose adhurim i Perendise.

dhiata e vjetër

Biblical;

Koleksioni i librave qe perbejne shkrimet e shenjta te cifuteve dhe rregjistrojne historine e tyre si popull i zgjedhur.

dhiata e re

Biblical;

Koleksioni i librave te Ungjijve, Veprat e Apostujve, sipas Paulit dhe apostujve te tjere, dhe Zbulesa.

Followers(1) View all

Following(0) View all

Iris Gjymshana is not following any users.