lordslayder

Tetovo, Macedonia

Do not judge those you do not know, judge yourself only.

36 Terms    0 Blossaries    3 Followers    17050 Viewers

lordslayder

Tetovo, Macedonia

Do not judge those you do not know, judge yourself only.

36 Terms    0 Blossaries    3 Followers    17050 Viewers

lordslayder's Terms

Shitorja Kuinsi

General; Miscellaneous

ndërtesë historike e lokalizuar në Boston, Masasuçets afër sallës Faneuil E ndërtuar në 1824-1826, shitorja Kuinsi tani është restorant dhe destinacion i famshëm si për turist ...

e balancuar

General; Miscellaneous

e barabartë; duke marë parasysh të gjitha meritat, pa favorizim të njëanshëm apo paragjykim

term latin - ad hoc

General; Miscellaneous

Frazë latine që don me thëne "për këte". Zgjedhje e disajnuar për një problem specifik apo detyrë që sjanë të destinuara për qëllime tjera. Në fusha tjera ky term mund të ...