Home > Terms > Albanian (SQ) > Expedia

Expedia

Expedia është një kompani online udhëtimesh që i ofron klientëve rezervime udhëtimesh për fluturime ajrore, vendndodhje hotelesh, makina me qera, shërbimet destinacionesh, anije udhetimesh, dhe paketa të tjera udhëtimesh. Portofoli i markave të Expedia përfshin Expedia.com, hotels.com, Hotwire.com, TripAdvisor Media Network, Expedia Affiliate Network, Classic Vacations, Expedia Local Expert, Expedia CruiseShipCenters, Egenciatm, eLong, Inc., and Venere Net SpA.

Expedia kohët e fundit ka ndalur shitjen e biletave për Linjat Amerikane, duke u bërë e dyta faqe interneti e madhe e udhëtimit pas Orbitz Worldwide duke qëndruar gjatë për muaj të tërë.

0
Collect to Blossary

Member comments

You have to log in to post to discussions.

Terms in the News

Featured Terms

Tirana Translations
  • 0

    Terms

  • 1

    Blossaries

  • 4

    Followers

Industry/Domain: Festivals Category: Halloween

Halloween

Also known as All Hallow's Eve, Halloween is an annual holiday celebrated on October 31st in America, Canada, and the UK. It is supposedly the one day ...

Contributor

Featured blossaries

Top Ten Instant Noodles Of All Time 2014

Category: Food   1 10 Terms

Myers-Briggs Type Indicator

Category: Education   5 8 Terms