Home > Terms > Albanian (SQ) > Expedia

Expedia

Expedia është një kompani online udhëtimesh që i ofron klientëve rezervime udhëtimesh për fluturime ajrore, vendndodhje hotelesh, makina me qera, shërbimet destinacionesh, anije udhetimesh, dhe paketa të tjera udhëtimesh. Portofoli i markave të Expedia përfshin Expedia.com, hotels.com, Hotwire.com, TripAdvisor Media Network, Expedia Affiliate Network, Classic Vacations, Expedia Local Expert, Expedia CruiseShipCenters, Egenciatm, eLong, Inc., and Venere Net SpA.

Expedia kohët e fundit ka ndalur shitjen e biletave për Linjat Amerikane, duke u bërë e dyta faqe interneti e madhe e udhëtimit pas Orbitz Worldwide duke qëndruar gjatë për muaj të tërë.

0
Collect to Blossary

Member comments

You have to log in to post to discussions.

Terms in the News

Featured Terms

ilirejupi
  • 6304

    Terms

  • 0

    Blossaries

  • 6

    Followers

Industry/Domain: Arts & crafts Category: Oil painting

Mona Lisa

The Mona Lisa is widely recognized as one of the most famous paintings in the history of art. It is a half-length portrait of a seated woman painted ...

Contributor

Contributors in Travel

Featured blossaries

10 Most Popular YouTubers

Category: Entertainment   2 10 Terms

Most Popular Cooking TV Show

Category: Entertainment   4 7 Terms