Home > Terms > Albanian (SQ) > minerva

minerva

Perëndeshë e urtësise dhe veprave artizanale. Gjithashtu e njohur si perëndesha e virgjër e poezisë, mjekësisë, urtësise, tregtise, thurjes, zanateve, magjise.

0
 • Part of Speech: noun
 • Synonym(s):
 • Blossary:
 • Industry/Domain: History
 • Category: Roman gods
 • Company:
 • Product:
 • Acronym-Abbreviation:
Collect to Blossary

Member comments

You have to log in to post to discussions.

Terms in the News

Featured Terms

Erind Kasmi
 • 1221

  Terms

 • 1

  Blossaries

 • 0

  Followers

Industry/Domain: Education Category: Teaching

produkti i të mësuarit

Rezultati përfundimtar i një procesi të të mësuarit; cfare ai ka mësuar.

Contributor

Contributors in History

Featured blossaries

Christmas

Category: Religion   1 11 Terms

Hairstyles

Category: Fashion   1 1 Terms