Home > Terms > Albanian (SQ) > klub nate

klub nate

Gjithashtu i njohur thjeshtë si klub, diskotekë ose disko është një vendngjarje argëtuese që zakonisht vepron deri natën vonë. Një klub nate dallohet zakonisht nga baret, pijetoret apo mejhanet sepse përmban një pistë vallëzimi dhe një kabinë DJ, ku DJ luan muzikë të regjistruar dance, hip hop, reggae dhe pop.

0
 • Part of Speech: noun
 • Synonym(s):
 • Blossary:
 • Industry/Domain: Bars & nightclubs
 • Category:
 • Company:
 • Product:
 • Acronym-Abbreviation:
Collect to Blossary

Member comments

You have to log in to post to discussions.

Terms in the News

Featured Terms

Tirana Translations
 • 4987

  Terms

 • 1

  Blossaries

 • 4

  Followers

Industry/Domain: Aerospace Category: Space flight

anije kozmike

A reusable spacecraft with wings developed by the U.S. National Aeronautics and Space Administration (NASA) for human spaceflight missions. The first ...

Contributor

Contributors in Bars & nightclubs

Featured blossaries

Traditional Romanian cuisine

Category: Food   2 8 Terms

SAT Words

Category: Languages   1 2 Terms