Home > Terms > Albanian (SQ) > Polilogue

Polilogue

Ne ende nuk kemi një përkufizim për Polilogue; në grupin 1, përshkruhet si komunitet online i projektit. Kjo është hapësira ku takohemi për jams, Takimet mujore te shokëve dhe ngjarje të tjera të ngjashme.

0
Collect to Blossary

Member comments

You have to log in to post to discussions.

Terms in the News

Featured Terms

ilirejupi
  • 0

    Terms

  • 0

    Blossaries

  • 6

    Followers

Industry/Domain: Sports Category: Basketball

top i vdekur

(basketball term) any ball that is not live; occurs after each successful field goal or free-throw attempt, after any official's whistle or if the ...

Contributor

Featured blossaries

World's best chocolate

Category: Food   1 9 Terms

Divination

Category: Other   1 20 Terms