Home > Terms > Albanian (SQ) > meta-reflektim

meta-reflektim

Janë më të thella se thjesht reflektimi, e meta-pasqyrim gjithashtu shqyrton nga afër procesin e hulumtimit në vetvete, si dhe të jetë vetëkritik.

0
Collect to Blossary

Member comments

You have to log in to post to discussions.

Terms in the News

Featured Terms

Edita Llalloshi
  • 0

    Terms

  • 0

    Blossaries

  • 0

    Followers

Industry/Domain: Events Category: Awards

Globi i Artë

Njohja për përsosmëri në film dhe televizion, të paraqitur nga Shoqata Hollivudiane e Shtypit të Jashtëm. 68 Ceremonitë janë mbajtur që nga çmimet ...

Contributor

Featured blossaries

British food

Category: Food   1 1 Terms

Bilingual Cover Letters

Category: Languages   1 14 Terms

Browers Terms By Category